Cu ce te-a ajutat statul în această perioadă? Ce răspunde premierul

  • România sare în ajutorul Moldovei, cu 20 de camioane de echipamente de protecţie
  • România a ajutat şi statul italian cu medici pentru a trece mai uşor peste pandemia de covid-19
  • Probabil te întrebi pe tine cu ce te-a ajutat statul. Orban: Guvernul a reuşit să apere sănătatea şi viaţa românilor
1117 afișări
Imaginea articolului Cu ce te-a ajutat statul în această perioadă? Ce răspunde premierul

Cu ce te-a ajutat statul în această perioadă? Ce răspunde premierul

Pe tine cu ce te-a ajutat statul în această perioadă? Probabil ţi-ai pus această întrebare, după ce ai văzut că România a trimis ajutoare moldovenilor şi italienilor. Premierul Ludovic Orban a venit cu un răspuns.

„Este un lucru bun că îi ajutăm pe fraţii noştri din Republica Moldova, dar aş vrea să ştiu pentru români ce aţi făcut?”, a fost întrebat Orban de un reporter.
 
„Aproape fiecare cetăţean a avut parte. Faptul că nu a trebuit să plătească taxe şi impozite. S-au amânat până la 30 iunie, printr-o decizie a Guvernului. Faptul că peste 50 de mii de IMM-uri beneficiază de un program de garantare şi de subvenţionare a dobânzii, tocmai pentru a menţine locurile de muncă. Guvernul a reuşit să apere sănătatea şi viaţa românilor”, a răspuns premierul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici