Cu mascaţii: Tânără poliţist, cerută în căsătorie în centrul Iaşului, de iubitul în mod inedit | FOTO

Un luptător de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din Iaşi şi-a cerut iubita de soţie într-un mod inedit. Tânăra, care este poliţist, a fost anunţată că trebuie să meargă la o intervenţie în centrul oraşului, unde, de fapt, era aşteptată de mascaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

502 afișări
Imaginea articolului Cu mascaţii: Tânără poliţist, cerută în căsătorie în centrul Iaşului, de iubitul în mod inedit | FOTO

Cu mascaţii: Tânără poliţist, cerută în căsătorie în centrul Iaşului, de iubitul ei

În momentul în care a ajuns în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, Robert, un agent din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) i-a adresat iubitei sale, Ilaria, întrebarea cea mare, dacă vrea să îi fie soţie.

Toată întâmplarea a fost regizată, miercuri, de luptătorul SAS şi de câţiva colegi, "complici" la acest moment.

Fata, care este agent în cadrul Secţiei 6 din cadrul Poliţiei municipiului Iaşi, a spus ”Da”, în aplauzele celor prezenţi.

Cererea în căsătorie a fost postată pe Facebook şi a devenit virală.

”A fost chemată la «intervenţia» vieţii ei. O poliţistă din Iaşi a fost solicitată la o intervenţie 112 în plin centrul Iaşiului. Ce nu ştia ea era faptul că iubitul ei, tot poliţist, i-a pregătit o surpriză de proporţii, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele şi casă de piatră!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”Poliţiştii au umor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici