Culmea Crăciunului? Un brad a fost montat în mijlocul drumului în oraşul Panciu

  • Culmea Crăciunului? Un brad de Crăciun a fost monatat în mijlocul drumului naţional DN2L – Tişiţa – Panciu
  • Conducătorii auto nu numai că nu au vizibilitate, ci şi parcurg o parte din traseu printre crengi.
2499 afișări
Imaginea articolului Culmea Crăciunului? Un brad a fost montat în mijlocul drumului în oraşul Panciu

Foto: Vrancea24

Oraşul Panciu se pregăteşte intens de întâmpinarea sărbătorilor de Crăciun. Luminile, ornamentele şi magazinele sunt pregătite pentru una dintre cele mai aşteptate zile din an.

Autorităţile au montat deja bradul, dar au întâmpinat câteva probleme atunci când au avut de ales locul în care îl vor poziţiona. După "analize îndelungate şi măsurători", aceştia au decis ca bradul să fie pus la vedere, pentru ca toţi orăşenii să se bucure de el.

Locul ales este chiar în mijlocul oraşului, în intersecţia de la monument.

Totuşi, aceştia nu au luat în calcul şi proporţile bradului şi au sesizat ulterior că este atât de dezvoltat încât încurcă în trafic şoferii. Conducătorii auto nu numai că nu au vizibilitate, ci şi parcurg o parte din traseu printre crengi.

Poliţia Rutieră nu a comentat deocamdată situaţia şi nu a luat măsuri cu privire la acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici