Culmea divorţului? Un clujean, bănuit că şi-a aruncat în aer apartamentul ca să se răzbune pe fosta soţie

Un bărbat din Cluj este căutat de poliţişti, fiind bănuit că şi-a aruncat în aer apartamentul, ca răzbunare faţă de fosta sa soţie de care divorţase şi cu care se afla în proces de partaj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

692 afișări
Imaginea articolului Culmea divorţului? Un clujean, bănuit că şi-a aruncat în aer apartamentul ca să se răzbune pe fosta soţie

Clujean căutat după ce şi-a aruncat în aer apartamentul, supărat din cauza divorţului. Foto: Hepta

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul este căutat pentru a da explicaţii pentru gestul său.

„Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere în cazul exploziei de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca, fiind identificat un bărbat care ar fi incendiat apartamentul respectiv. Acesta este căutat pentru a da explicaţii referitoare la gestul său, dar nu a fost, încă, depistat”, a spus Pompaş.

Pompierii clujeni susţin, la rândul lor, că a fost vorba despre o acţiune intenţionată de incendiere a apartamentului.

„Au fost mai multe focare de incendiu, s-a încercat să se dea foc în fiecare din camere, unde au fost amplasate mai multe butelii de gaz”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

Surse judiciare au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul suspectat de producerea exploziei era divorţat şi se afla în proces de partaj.

„Din primele informaţii reiese că fosta soţie a bărbatului care ar fi provocat explozia ar fi divorţat de acesta, iar cei doi se aflau în proces de partaj. Marţi dimineaţa, femeia s-ar fi prezentat cu un executor judecătoresc pentru a-l evacua din apartament. Se pare că bărbatul ar fi vrut să se răzbune pentru a nu-şi lăsa fosta soţie să beneficieze de apartament”, au spus sursele citate.

Marţi seara, mai multe persoane s-au autoevacuat dintr-un bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca, în urma unei explozii la un apartament situat la parter care a fost inundat de fum dens, nefiind înregistraţi răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici