Culmea ineficienţei. Utilaj filmat pe Autostrada Soarelui, aruncând zăpada de pe un sens pe altul. VIDEO

Un utilaj de deszăpezire a fost filmat pe Autostrada Soarelui cum aruncă zăpada de pe un sens pe altul. Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

4181 afișări
Imaginea articolului Culmea ineficienţei. Utilaj filmat pe Autostrada Soarelui, aruncând zăpada de pe un sens pe altul. VIDEO

Culmea ineficienţei. Utilaj filmat pe Autostrada Sudului, aruncând zăpada de pe un sens pe altul. VIDEO

Imaginile surprinse de o cameră de bord şi postate pe Facebook în care se vede cum utilajul de deszăpezire aruncă omătul de pe un sens pe altul al drumului au devenit virale.

„Deszăpezim româneşte...”, scrie autorul postării, iar în imagini se vede cum o maşină care circulă pe un sens al drumului este acoperită de zăpada pe care o freză o aruncă de pe celălalt sens de mers.

Postarea a fost distribuită de mii de oameni şi a adunat sute de comentarii.

Unii dintre internauţi fac haz de necaz, alţii sunt revoltaţi.

„Procedează corect. Zăpada se aruncă pe direcţia vântului. Pe sensul ăsta mai vine o freză şi o aruncă mai departe”, scrie un internaut.

„Numai la noi se poate întâmpla aşa la cât creier au….”, comentează o altă persoană.

„Ăia dezăpezesc aşa până la vară, mută zăpadă dintr-un sens în altul... vin şi ăia cu ştirile să zică vai ce zăpezi... e jale mai închid şi drumul.... şi îi aşa România noastră doar am ajuns ţara bananieră... cu pensii speciale.... cu rahaţii angajaţi la stat....”, scrie alt internaut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici