Cum a fost un echipaj de poliţie din Iaşi antemergător pentru o femeie care urma să nască. Povestea evenimentului, relatată de poliţişti

  • Un echipaj de poliţie din Iaşi a pornit cu semnalele acustice şi luminoase în urmărirea unei maşini care a depăşit în viteză.
  • La volan era un bărbat speriat că soţia intrase în travaliu, aşa că echipajul de poliţie a fost antemergător pentru femeia însărcinată.
953 afișări
Imaginea articolului Cum a fost un echipaj de poliţie din Iaşi antemergător pentru o femeie care urma să nască. Povestea evenimentului, relatată de poliţişti

Sursa foto: Mediafaxfoto

Marius şi Bogdan, poliţişti în Iaşi, se aflau, marţi noaptea, în serviciul de patrulare, miercuri seara, la periferia Iaşului.

Era trecut de miezul nopţii când, din spate, o maşină se apropia de ei şi îi semnaliza să se dea la o parte.

„- Poate ne trage şi pe dreapta, la cât de hotărât e, a glumit Marius, care se afla la volanul maşinii de poliţie.
În doar câteva secunde, maşina i-a depăşit cu o viteză foarte mare.
- Hai după el. La cât de alunecos e pe jos şi la ce viteză are, sigur păţeşte ceva. Dă-l prin staţie că sigur nu opreşte, a zis Marius în timp ce a pornit semnalele acustice şi optice ale maşinii de poliţie”, este discuţia dintre cei doi poliţişti, redată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Surprinzător pentru cei doi poliţişti, după foarte puţin timp şoferul grăbit a oprit.

Marius s-a dus către maşină, iar în momentul în care geamul a fost lăsat în jos, a observat pe scaunul întins, o tânără de aproximativ 20 de ani, însărcinată, care ţipa şi tremura de durere.

„- Ne scuzaţi, dar ne grăbim să ajungem la spital! Soţia mea a intrat în travaliu şi e posibil să nască oricând, a spus şoferul vădit surescitat.
Imediat cei doi poliţişti au înţeles situaţia.
- Vom merge noi în faţa dumneavoastră. La ce spital trebuie să ajungeţi?
- Maternitatea Cuza Vodă!
- Ajungem imediat. Mergeţi după noi, dar cu grijă, vă rugăm! Alunecă pe jos!”, a fost discuţia dintre poliţişti şi bărbatul care îşi ducea soţia să nască, la Maternitatea Cuza Vodă din Iaşi.

În doar câteva minute, cele două maşini au ajuns în siguranţă la spital, iar tânăra a fost preluată imediat de personalul medical.

Marius este poliţist de 17 ani, iar Bogdan activează în Poliţie din 2007. Pentru ei nu este prima experienţă de acest gen. S-au mai întâlnit cu evenimente de acest fel şi, din fericire, toate însoţirile s-au încheiat cu bine.

Tânăra mamă a născut un bebeluş perfect sănătos.

„Pentru noi e o mulţumire sufletească şi o bucurie enormă că un suflet s-a născut în siguranţă şi sănătos!”, spun poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici