Cum arăta Bucureştiul după ploaia de vineri seară - GALERIE FOTO

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri de imobile, cele mai afectate zone din Capitală fiind Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanţi, Şoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu şi Mărăşti.

5996 afișări
Imaginea articolului Cum arăta Bucureştiul după ploaia de vineri seară - GALERIE FOTO

Cum arăta Bucureştiul după ploaia de vineri seară (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase de vineri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti a fost solicitat să intervină în 85 de cazuri pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe.

GALERIE FOTO

"Pe sectoare, situaţia intervenţiilor se prezintă astfel: Sectorul 1 = 31, Sectorul 2 = 31, Sectorul 3 = 5, Sectorul 4 = 14, Sectorul 6 = 1", precizează ISU într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Cele mai afectate zone din Bucureşti au fost Colentina, Bucur Obor, Luigi Galvani, Dorobanţi, Şoseau Nordului, Mihai Kogalniceanu, Mihai Bravu şi Mărăşti.

Pentru limitarea şi înlăturarea efectelor inundaţiilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dealu Spirii" al Municipiului Bucureşti a intervenit cu 64 autospeciale cu apă şi spumă, şase autocamioane de intervenţie, şase autospeciale de intervenţie şi comandă, 29 motopompe şi 391 pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici