VIDEO Cum arată în interior Palatul Elisabeta. Reşedinţa regală îţi deschide uşa în spaţiile care păstrează paşii Regelui Mihai I

  • Poţi vizita pentru prima dată Palatul Elisabeta, reşedinţa şi locuinţa regelui Mihai I
  • Vizitele pentru publicul larg vor fi organizate până pe 20 septembrie, iar un bilet costă între 20 şi 40 de lei
  • Sunt deschise pentru a fi vizitate biroul Majestăţii sale, salonul Alb, Sala Regilor, dar şi Sufrageria Mare
  • Ultima dată Regele Mihai I a fost la balconul Palatului Elisabeta în 2014
3330 afișări

Dacă eşti pasionat de istoria României, Palatul Elisabeta, reşedinţa şi locuinţa Regelui Mihai I, este locul potrivit pentru a face o călătorie în timp în povestea familiei regale. Situat în vecinătatea Parcului Herăstrău, Palatul a fost construit în anul 1936 pentru Regina Elisabeta a Greciei, prima fiică a Regelui Ferdinand I al României şi a Reginei Maria.

În mod tradiţional, regele deschidea tuturor porţile Palatului Elisabeta de ziua sa de naştere, de ziua numelui şi pe 10 mai, atunci când era organizat Garden Party.

Acum, cât timp familia regală se află la Săvârşin, Palatul Elisabeta a deschis poarta pentru a fi vizitat de toţi. Aşa că ai acces în Salonul Mihai I, Galeria de Artă Contemporană, Salonul Carol I şi Elisabeta, Salonul Alb, Biroul Majestăţii Sale, Sala Regilor, Holul de Marmură şi Sufrageria Mare, spaţii care până acum era vizitate doar de invitaţi speciali ai Casei Regale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici