Cum arată rochia de mireasă perfectă? Piesa de vestimentaţie este unicat, are cristale şi broderii manuale şi este expusă în premieră în România - GALERIE FOTO

O rochie de mireasă, model unicat, în valoare de 4.000 de euro, cu cristale Swarovsky şi broderii manuale, este expusă, în premieră în România, la târgul de profil „Nuntă la Palat” de la Cluj-Napoca, aceasta fiind creaţia unui designer libanez, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1035 afișări
Imaginea articolului Cum arată rochia de mireasă perfectă? Piesa de vestimentaţie este unicat, are cristale şi broderii manuale şi este expusă în premieră în România - GALERIE FOTO

Cum arată rochia de mireasă perfectă? Piesa de vestimentaţie unicat, cu cristale şi broderii manuale, expusă în premieră în România - GALERIE FOTO

Târgul „Nuntă la Palat” se desfăşoară la sfârşitul acestei săptămâni la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, fostul Palat Banffy, şi reuneşte peste 140 de expozanţi cu oferte de rochii de mireasă, costume de mire, verighete, servicii foto&video, catering, dulciuri, decoruri.

„Vedeta” târgului este o rochie de mireasă de tip prinţesă, al cărei preţ este de 4.000 de euro, model unicat, şi care este expusă pentru prima oară în România.

„Rochia este brodată toată manual, iar toate aplicaţiile 3D care sunt puse peste danteluţa chanttily sunt cusute de mână, ceea ce înseamnă foarte multă migală şi muncă. Aplicaţiile de floricele de pe rochie sunt puse ca al treilea strat al danteluţei. Materialul rochiei este tul de culoare somon roze, are cristale şi perluţe Swarovsky, de culoare roz sidef şi paieţele. Trendul acestei nuanţe a intrat în forţă în acest an pe piaţa românească, alături de nuanţe de cappucino sau bej pentru a da contrast dantelei şi a o pune mai mult în valoare decât alb pe alb. Rochia are şi voal cu dantelă, dar este opţional, pentru cine doreşte Este creaţia cea mai de preţ, inovatoare, a designerului libanez Gaby Charbachy”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Raluca Breban, reprezentanta salonului care a adus rochia.

Aceasta a precizat că designerul libanez nu a putut fi prezent la târgul de nunţi de la Cluj-Napoca deoarece participă în această perioadă la Paris Fashion Week, unde are lansarea colecţiei şi a trendurilor puse în practică pe noile sale creaţii.

Ca şi trenduri în 2018, în materie de ţesături, în România va fi brocartul, care este o tafta ţesută cu mătase naturală, fiind cunoscut drept materialul regal, folosit la rochiile de la nunţile caselor regale.

„De asemenea, au intrat aplicaţiile 3D, diferenţele de nuanţă, de contraste şi spatele frumos accesorizat. Un alt trend îl reprezintă mânecuţele detaşabile, care sunt cu capse, aşa cum este şi rochia sirenă, cu trenă detaşabilă are o transformă în prinţesă”, a mai spus Breban.

Rochia unicat a atras tinerele care şi-au planificat nunta în acest an.

„Aş vrea tare mult să o port la nuntă, este senzaţională, o rochie de vedetă. Să vedem ce părere are şi viitorul soţ”, a spus Raluca, una dintre tinerele care au vizitat târgul de nunţi.

Ana Maria, o altă tânără, a precizat că rochia, fiind unicat, îşi merită preţul.

„Cine o va îmbrăca va putea spune că este fără egal. Sper să fiu eu aceea, vom vedea”, a spus aceasta.

Organizatorul „Nunţii la Palat”, Anca Gădălean, a declarat la rândul său că tematica ediţiei din acest an este o aventură în jurul lumii.

„Călătoria noastră durează trei zile, de vineri până duminică la fostul Palat Banffy. Un expozant va aduce o bucată din Asia în faţa mirilor cu ajutorul unui decor inedit în care va predomina culoarea anului 2018, ultraviolet, iar însorita Grecie va fi reprezentată într-un decor în nuanţe temperate”, a spus Gădălean

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici