Cum arată sălile de jocuri de noroc, după redeschidere. Măsurile de protecţie aduc schimbări pentru amatorii de pariuri

  • Sălile de jocuri de noroc s-au adaptat epidemiei şi a impus mai multe măsuri de protecţie ce trebuie respectate de clienţi
  • Între aparatele de tip slot-machine există separatoare de protecţie
  • Industria jocurilor de noroc din România are peste 45.000 de angajaţi şi contribuie cu 600 milioane euro anual la bugetul statului.
414 afișări

Dacă vrei să mergi în sălile de jocuri de noroc trebuie să porţi mască de protecţie şi să îţi dezinfectezi mâinile. Dacă vrei să pariezi, atunci îţi vei încerca norocul singur la masă şi la distanţă faţă de ceilalţi jucători.

La ruletă, din patru terminale două sunt blocate. Asta înseamnă că mai poţi juca doar cu o persoană. Iar la fiecare aparat de tip slot-machine sunt puse separatoare de protecţie.

„Mesele care s-au distanţat, sunt la mai bine de 1,5 m fiecare cu un singur scaun”, spune Liviu Popovici, preşedintele Asociaţiei Joc Responsabil. „Dacă nu putem asigura distanţarea, să punem nişte separatoare să asigurăm acest filtru între clienţi.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici