Video Cum au reacţionat SOŢIA şi vecinii lui Sebastian Ghiţă după ce a fost anunţată prinderea acestuia în Serbia

Soţia fostului deputat Sebastian Ghiţă, care a fost localizat şi prins în timpul nopţii de joi spre vineri, nu a făcut niciun fel de declaraţii la ieşirea din imobilul pe care îl deţine în Ploieşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17722 afișări

Soţia lui Sebastian Ghiţă a ieşit vineri, în jurul orei 10.40 din casa părinţilor ei, care se află în spatele imobilului pe care aceasta îl deţine împreună cu fostul deputat.

Întrebată de jurnalişti cum comentează faptul că soţul ei a fost prins, soţia lui Sebastian Ghiţă nu a comentat în niciun fel, s-a urcat în maşină şi a plecat de acasă.

Nici socrul fostului deputat nu a comentat prinderea lui Ghiţă, în vreme ce unul dintre vecini a declarat că omul de afaceri „este alergat”, deşi nu a fost judecat.

„Ca vecin a fost un băiat deosebit. În primul rând că nu l-a judecat nimeni, dom`ne! A dat vreun verdict vreun judecător pentru el ca să fie alergat aşa?”, a spus vecinul lui Sebastian Ghiţă.

Sebastian Aurelian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

"În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. Mulţumim reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa, precum şi partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date şi informaţii a avut loc prin CCPI, ENFAS şi PNR. În momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E.", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În prezent, se derulează procedura legala în astfel de situaţii, a mai precizat IGPR.

Sebastian Ghiţă ar fi fost pierdut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, de poliţiştii care îl filau pe DN1, în timp ce se îndrepta către casă de la un eveniment al SRI, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Fostul deputat are, până la momentul transmiterii ştirii, cinci dosare penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici