Cum poţi evita aglomeraţia atunci când vii dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Şoferii au la dispoziţie patru rute alternative

  • Valori ridicate ale traficului rutier s-au înregistrat duminică pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, de la limita cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni.
  • Traficul a fost intens şi în zona localităţii Comarnic, la coborâre.
  • Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să circule cu prudenţă.
3016 afișări
Imaginea articolului Cum poţi evita aglomeraţia atunci când vii dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Şoferii au la dispoziţie patru rute alternative

Sursa foto: Mediafaxfoto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a înregistrat valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, între kilometrii 138 – 130, de la limita cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni.

De asemenea, trafic intens a fost şi în zona localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Bucureşti, nefiind însă formată coloană.

Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti;

- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti;

- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici