Cum să te angajezi pe un vas de croazieră şi cât poţi să câştigi?

Dacă nu ai job şi îţi place să călătoreşti, poţi să imbini utilul cu plăcutul şi să pleci într-o croazieră pe ocean sau pe un fluviu european. Partea bună este ca poţi să câştigi şi bani din asta!

1363 afișări
Imaginea articolului Cum să te angajezi pe un vas de croazieră şi cât poţi să câştigi?

Cum să te angajezi pe un vas de croazieră şi cât poţi să câştigi? (Imagine: Cristi Preda/Mediafax Foto)

La început de sezon, tot mai multe firme de recrutare vin cu oferte de angajare pe vasele de croazieră, unde poţi să lucrezi ca bucătar, barman, ospătar, cameristă, maseur sau hairstylist. Singurele condiţii sunt să ştii bine limba engleză şi să ai experienţă în domeniile în care vrei să munceşti.

Citeşte mai multe despre angajarea pe vasele de croazieră pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici