Cum se circulă spre mare? Au început deja problemele în trafic

Comisarul şef Lucian Diniţă, şeful direcţiei Poliţia Rutieră din cadrul IGPR, a declarat la videochatul Gândul că sunt deja probleme în trafic pe drumul care duce spre mare.

30 afișări
Imaginea articolului Cum se circulă spre mare? Au început deja problemele în trafic

Cum se circulă spre mare? Au început deja problemele în trafic (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Au început probleme în trafic. Există o problemă de infrastrucură acolo. Indiferent de câţi poliţişti am aduce, drumul este acelaşi. Fluenţa are de suferit pentru că există acea pâlnie acolo, la intrarea în Cernavoda, sunt şi lucrări, şi fiecare încearcă să circule cu viteză redusă. În raport cu valorile de trafic, vom devia circulaţia pe drumul vechi către Constanţa", a declarat Lucian Diniţă, la videochatul Gândul.

Acesta a mai spus că "75% dintre şoferii care se află pe şosele la ora actuală sunt teribilişti".

Întrebat de ce agenţii blochează traficul când ies la dirijat, comisarul şef a spus că şoferii sunt indisciplinaţi si nu respectă semnalele poliţistului ceea ce duce la blocarea traficului.

"Problema este indisciplina şoferilor. Se vede cu ochiul liber. Câţi şoferi nu respectă semnalele poliţistului şi intră în intersecţie? Şi atunci se blochează traficul", a mai spus Diniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici