Cum se relaxează românii în pandemie. 68% din oameni au ales bricolajul şi grădinăritul

  • Activităţile creative fac viaţa în pandemie mai relaxantă şi mai interesantă.
  • Românii preferă să renoveze, să decoreze sau să lucreze în grădină.
213 afișări
Imaginea articolului Cum se relaxează românii în pandemie. 68% din oameni au ales bricolajul şi grădinăritul

Redecorare FOTO Profimedia

În 2020, românii s-au orientat cu precădere către proiectele care vizau instalaţii sanitare, electrice, încălzirea sau securitatea locuinţelor (24%); renovarea bucătăriei (23%);  reparaţia casei (23%); renovarea băii (23%); zugrăvirea sau decorarea pereţilor (22%), arată un studiu Brico Depot.

Compania a realizat o analiză asupra anului 2020, identificând care au fost proiectele de amenajare a locuinţei preferate de români, dar şi cele mai căutate produse de bricolaj.

Studiul a arătat şi care au fost cele mai populare alegeri ale românilor în pandemie, când vine vorba despre proiectele de amenajare a casei. Astfel, 68% din consumatori au preferat să realizeze proiecte de bricolaj şi de grădinărit pentru a se relaxa, în timp ce 59% au căutat modalităţi de îmbunătăţire a spaţiului pentru a lucra de acasă.

În acelaşi timp, 57% au declarat că au deprins noi abilităţi de bricolaj în ultimele luni, iar 48% au avut mai mult timp să facă lucrări DIY (”Do It Yourself”) pentru casă şi grădină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici