Video Cum se sărbătoreşte Ziua Franţei, în avans, la Bucureşti: Klaus Iohannis, absent / Laura Codruţa Kovesi a discutat cu procurorul general Bogdan Licu / FOTO, VIDEO

Fostul procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi, precum şi fostul procuror general Augustin Lazăr au ajuns, vineri, la sediul Ambasadei Franţei din Capitală, pentru a participa la recepţia organizată cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a Franţei.

1684 afișări

La ceremonia de la Ambasada Franţei mai participă, printre alţii, ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat, preşedintele PNL Ludovic Orban, preşedintele USR Dan Barna, dar şi fostul premier al României Adrian Năstase.

La eveniment şi-a anunţat prezenţa şi premierul Viorica Dăncilă.

Recepţia de la Ambasada Franţei de vineri nu figurează însă pe agenda oficială a preşedintelui Klaus Iohannis, care a participat, pe 4 iulie, la recepţia oferită de Ambasada Statelor Unite ale Americii cu ocazia celei de-a 243-a aniversări a Zilei Independenţei.

Ambasada Franţei organizează, vineri, o recepţie la sediul instituţiei, pentru a celebra Ziua Naţională.

Laura Codruţa Kovesi a discutat cu procurorul general Bogdan Licu, la recepţia de Ziua Franţei

Fostul procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi, actualmente procuror în cadrul Parchetului General, a discutat, vineri, cu procurorul general interimar Bogdan Licu, la recepţia de Ziua Franţei, organizată la sediul Ambasadei Franţei.

Fostul procuror-şef DNA Laura Codruţa Kovesi, precum şi fostul procuror general Augustin Lazăr au fost prezenţi, vineri, la sediul Ambasadei Franţei din Capitală, pentru a participa la recepţia organizată cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a Franţei.

La ceremonia de la Ambasada Franţei au mai participat, printre alţii, ambasadorul SUA la Bucureşti Hans Klemm, secretarul general al Guvernului Toni Greblă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) Raed Arafat, preşedintele PNL Ludovic Orban, preşedintele USR Dan Barna, dar şi fostul premier al României Adrian Năstase.

Ambasada Franţei a organizat, vineri, o recepţie la sediul instituţiei, pentru a celebra Ziua Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici