Cum şi-a reconfigurat un antreprenor afacerea pe timp de pandemie

  • Unele afaceri s-au reconfigurat în timpul epidemiei
  • Cristian şi-a pus o speranţa într-un serviciu de livrare de mâncare
  • Plăteşti în jur de 45-55 de lei pe zi pentru prânz, cină şi o gustare
1281 afișări

Paula comandă săptămânal mâncare de la o firmă de catering încă din perioada stării de urgenţă, de când şi Cristian şi-a reconfigurat afacerea. După ce timp de 10 ani a organizat evenimente private, din martie, Cristian a început să livreze mâncare în Bucureşti.

„Vedeţi cum sunt ambalate. În al doilea rând, calitatea este deosebită. Noi din două porţii mâncăm trei persoane. 90 de lei pe zi, 450 de lei pe săptămână. Mâncarea este excepţională, nu foarte bună”, spune Paula Pencea, pensionară şi abonat al firmei de catering. 

Cristian Hossu, proprietarul afacerii, povesteşte cum i-a venit ideea reconversiei. 

„În momentul în care te trezeşti cu o echipă de 80 de oameni, care brusc, prin lege, nu mai au voie să profeseze, trebuie să te gândeşti la alternative. Feedback-ul a fost unul foarte bun. (Clienţii n.r.) Apreciază faptul că le este adusă în fiecare zi acasă în condiţii foarte safe”, a explicat acesta.

Dacă vrei să-ţi faci abonament la firma de catering, vei plăti între 45 şi 55 de lei pe zi. În pachet vei avea incluse prânzul, cina dar şi o gustare. Mâncarea ar putea să fie suficientă chiar şi pentru două zile. În medie, un livrator face 20 de livrări pe zi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici