Cum te ajută Facebook să faci saltul de la subaltern la prietenul şefului

  • A fi sau a nu fi prieten cu şeful tău pe Facebook? În 2020, se pare că răspunsul este un relaxat şi sigur, „DA”.
  • Mihai, corporatist de ani de zile, împărtăşeşte chiar şi glume pe Facebook, cu şeful lui.
  • „Dacă nu lucrezi într-o corporaţie, ştii deja că Facebook-ul este folosit inclusiv pentru activităţi legate de job”, spune Cristina, asistent psiholog.
339 afișări

Dacă în urmă cu 7, 8 ani, prietenia pe Facebook cu şeful era un subiect sensibil, acum nu mai este cazul. Mihai lucrează într-o corporaţie şi a făcut chiar el alegerea de a se împrieteni cu seful, pe reţelele de socializare. Nici pe Alexandra, care are o poziţie de conducere, nu o deranjează acest lucru. Spune chiar că o ajută să treacă peste momente dificile, mult mai uşor.

„Da, sunt prietenă pe Facebook. Este o schimbare de perspectivă şi este poate o schimbare şi de imagine pentru că nu toţi suntem întotdeauna la 4 ace în viaţa personală”, spune Alexandra.

„Şeful meu este destul de open mind aşa că...este tipul acela care cunoaşte bancuri pe facebook”, adaugă Mihai Bănică, Mihai Bănică - Expert Contract Management.

„Da, sunt prietenă pe Facebook cu şefa mea. Asta ne ajută pe amândouă să păstrăm o comunicare mult mai bună”, spune Cristina Coman, Asistentă cabinet psihologie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici