Cum te distrezi alături de copii, în izolare. Sfaturile unei mame blogger

  • Ana Maria Ivan: Trebuie să devii creativ în privinţa jocurilor
  • Mamă a trei copii şi blogger: Să ne bucurăm de aceste zile!
  • Mima şi cursele cu obstacole sunt variante de a-i ţine pe copii ocupaţi
787 afișări
Ana Maria Ivan e blogger şi mama a trei copii. Sunt cu toţii în izolare de zece zile, însă nu se plictisesc. Ba chiar sunt un exemplu pentru alte familii.
 
Ana Maria Ivan, blogger: ”Este foarte greu să stai în casă zilele acestea, trebuie să fii foarte inventivă şi creativă.  Încercăm să facem faţă pe cât posibil cerinţelor copiilor, să fim cât mai prezenţi zilele acestea. Şi dacă te iei după râsetelor celor mici, activităţile inventate de Ana Maria răspund de minune cerinţelor.”
 
E greu să ai grijă de trei copii, dar şi mai greu în perioada asta e pentru cei în vârstă. 

Ana Maria Ivan, blogger: ”Ne gândim la bunici, suntem departe de ei, nu putem să mergem în vizită, pentru că nu îmi doresc să îi expun unui pericol.”
 
Iar dacă ţi se pare exasperant să ai grijă non-stop de copii, poate ar trebui să priveşti lucrurile diferit.

Ana Maria Ivan, blogger: ”Bucuraţi-vă de zilele acestea pentru că vor trece şi vom fi bine şi când ei vor creşte ne vom gândi cu părere de rău că poate nu am ştiut să ne bucurăm mai mult.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici