Video Cum trebuie să puneţi de fapt lumânările sau candelele aprinse de Paşte. Răspunsul unui pompier

  • De Paşte, nu trebuie să laşi candele sau lumânările nesupravegheate
  • De asemenea, este de preferat să pui lumânările într-o farfurie cu puţină apă
  • Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă recomandă şi bisericilor să se asigure că nicio lumânare nu rămâne aprinsă după slujbă
1103 afișări

Pompierii îţi spun la ce trebuie să fii atent după ce primeşti Lumina Sfântă de la voluntarii Bisericii Ortodoxe.

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: Este important ca lumânările sau candele aprinse să fie aşezate într-un suport incombustibil, de exemplu, într-o farfurie cu puţină apă şi să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau altor textile. În nicio situaţie să nu lăsaţi lumânările sau candele nesupravegheate şi să nu adormiţi cu candele aprinse. Ne dorim să ne bucurăm împreună de această sărbătoare importantă fără evenimente care să vă pună viaţa în pericol.

Anul trecut, în noaptea de Înviere au fost înregistrate 96 de incendii care au avut loc în întreaga ţară.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici