Cum va fi vremea în weekend: Regiunile în care temperaturile ajung până la 31 de grade

Meteorologii anunţă un weekend foarte călduros pentru partea de sud a ţării, cu temperaturi ce vor ajunge chiar şi la 31 de grade în extremitatea sudică. Pe de altă parte, în nord vor fi 22 de grade.

379 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea în weekend: Regiunile în care temperaturile ajung până la 31 de grade

Weekend cu temperaturi care ajung până la 31 de grade

„În acest weekend, vremea se ameliorează semnificativ, se încălzeşte treptat, astfel încât va fi deosebit de cald în partea de sud şi de est a teritoriului, cu temperaturi maxime ce vor atinge sâmbătă 27-28 de grade, în sud, iar duminică 29 chiar şi 31 de grade în extremitatea de sud, în Lunca Dunării. În această perioadă, în partea de sud ar trebui să înregistrăm cel mult 23 – 24 de grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Pe de altă parte, în celelalte regiuni, temperaturile vor fi de 22 de grade în nordul şi centrul ţării, până spre 24-25, iar în regiunile vestice.

„În Capitală, sâmbătă vor fi 27 de grade, iar duminică 29 de grade, dar noaptea vor fi valori de 10 grade la periferie, şi 13 grade în centru”, a mai precizat Alina Şerban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici