Cum va fi VREMEA la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, în special în dealurile subcarpatice din sudul şi estul teritoriului. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

1951 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend

Cum va fi VREMEA la sfârşit de săptămână. PROGNOZA METEO pentru weekend (Imagine: Gabriel Petrescu /Arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă, cerul va fi variabil, dar în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precum şi în extremitatea de sud, local vor fi înnorări persistente şi, mai ales dimineaţa şi noaptea, ceaţă, izolat asociată cu burniţă sau ploaie slabă. În rest, norii joşi şi ceaţa se vor semnala pe arii restrânse la începutul intervalului şi local pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între -4 şi 5 grade, mai scăzute, spre -6 grade în depresiuni.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi mai ales pe parcursul nopţii creşte probabilitatea de a se forma nebulozitate joasă sau ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi temporar noros, însă doar cu totul izolat vor fi ploi slabe, iar pe creste posibil fulguieli. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât în mod normal la această dată.

DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

În zonele de deal şi de munte, vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, unde local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă pe tot parcursul intervalului pe spaţii restrânse îndeosebi în Transilvania, Oltenia, sud-vestul Munteniei şi în Crişana. Izolat se va semnala burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 14 grade în dealurile subcarpatice ale Olteniei şi Munteniei, iar cele minime se vor încadra, în general, între -6 şi 4 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. Pe văi şi în depresiuni local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, iar izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici