Cum vor începe elevii şcoala. 238 de unităţi de învăţământ din toată ţara rămân închise

  • În 238 de şcoli şi grădiniţe din toată ţara se va învăţa exclusiv online
  • Nicio şcoală din Bucureşti nu se încadrează în scenariul verde
  • 7 unităţi de învăţământ din Capitală alternează între scenariul roşu şi galben
539 afișări
Imaginea articolului Cum vor începe elevii şcoala. 238 de unităţi de învăţământ din toată ţara rămân închise

238 de şcoli şi grădiniţe din România se încadrează în scenariul roşu, adică elevii vor face orele exclusiv online. 4.892 de unităţi de învăţământ încep noul an şcolar în scenariul galben. Totodată, în 12.610 şcoli şi grădiniţe se va aplica scenariul verde, adică toţi elevii se vor întoarce în bănci. Sunt datele oficiale făcute publice, astăzi, de Ministerul Educaţiei.

  • Verde: 12.610 şcoli şi grădiniţe
  • Galben: 4.892 şcoli şi grădiniţe
  • Roşu: 238 şcoli şi grădiniţe

Să ştii că în Capitală nu există scenariul verde. 595 de şcoli şi grădiniţe private şi de stat vor începe noul an şcolar în sistemul hibrid, iar alte 17 unităţi de învăţământ online. Mai există şi alte 7 şcoli care alternează între scenariile galben şi roşu, acolo unde sunt de finalizat problemele cu infrastructura.

  • Verde: 0
  • Galben: 595
  • Roşu: 17
  • 7 unităţi între roşu şi galben

„Din punctul meu de vedere, anul acesta şcolar este îngheţat pentru că sunt două variante, dacă se făcea aici la şcoală atunci probabil copiii învăţau ceva, dar acasă, clar că nu o să aibă aceleaşi rezultate”, crede un părinte. „Au trecut în jur de şase luni de când a început toată nebunia asta. (Din partea Guvernului - n.r.) vedem tot felul de gafe”, spune un altul. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici