Cum vor petrece marile oraşe ale lumii noaptea de Revelion, în contextul epidemiei de coronavirus

  • În New York, pe 31 decembrie, va avea loc o petrecere virtuală, cu cei mai cunsocuţi artişti. Printre cei participanţi se numără J.Balvin, Demi Lovato, Ne-yo sau James Blunt
  • Principalul foc de artificii, din Taipei, va continua, dar cu măşti de protecţie pentru participanţi
  • În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser, la Burj Khalifa
621 afișări
Imaginea articolului Cum vor petrece marile oraşe ale lumii noaptea de Revelion, în contextul epidemiei de coronavirus

În Australia, oficialii australieni au interzis oamenilor să se adune lângă podul Sydney Harbour, pentru a urmări focul de artificii de Revelion, din cauza coronavirusului.

Celebrul eveniment anual, care atrage în mod normal aproximativ un milion de oameni în portul oraşului, poate fi urmărit în direct doar de cei care locuiesc în zonă şi de oaspeţii lor

Organizatorii de petreceri din întreaga lume au fost nevoiţi să ia decizii dure în legătură cu sărbătorile lor. Mulţi i-au abandonat, dar câţiva împing înainte.

În New York are loc pe 31 decembrie o mare petrecere virtuală cu cei mai cunsocuţi artişti. Printre ei se numără: J.Balvin, Demi Lovato, Ne-yo şi James Blunt.

În Berlin, unde nu au loc sărbători din cauza restricţiilor coronavirusului, se va aştepta o fotografie live a peisajului urban la miezul nopţii.

În Dubai va avea loc un spectacol de artificii şi laser la Burj Khalifa.

Principalul foc de artificii din Taipei va continua – cu măşti obligatorii pentru participanţi.

Pentru prima dată în istoria sa, evenimentul emblematic Hogmanay, al Scoţiei, se mută online, unde va fi condus de actorul David Tennant.

Petrecerea tradiţională de pe Freemont, din centrul oraşului Vegas, nu va fi la fel ca în anii anteriori, dar se va fi totuşi organizată.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici