Cupa "Echipa Campionilor", la Liceul "Mircea Eliade" din Capitală. Programul competiţiei

Asociaţia Alături de Tineri susţine cea de a II-a ediţie a Cupei "Echipa Campionilor" pentru copii, minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori care va avea loc în data de 1 octombrie, la sala de lupte a Liceului cu Program Sportiv "Mircea Eliade" din sectorul 6, Bucureşti.

322 afișări
Imaginea articolului Cupa "Echipa Campionilor", la Liceul "Mircea Eliade" din Capitală. Programul competiţiei

Cupa "Echipa Campionilor", pe 1 octombrie la Liceul "Mircea Eliade" din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Competiţia, aflată deja la a doua ediţie, va aduna la start peste 500 de sportivi atât din Bucureşti cât şi din ţară, fiind unul dintre cele mai aşteptate concursuri după vacanţa de vară. Sportivii se vor întrece în probele de "traseu" (abilităţi fizice), "makiwara" (joc tehnic), Kata individual şi echipe (măiestrie şi expresivitate într-o luptă imaginară) şi kumite individual şi echipe (luptă cu adversar).

La deschiderea acestei ediţii vor fi prezenţi primarul sectorului 6, domnul Gabriel Mutu, preşedintele Federaţiei Române de Karate, domnul Octavian Amzulescu, preşedintele Comisiei Naţionale de Stil Shotokan ESKU, domnul Adrian Ghinea, preşedintele Comisiei de Stil Shito Ryu, domnul Vasile Manea, preşedintele Comisiei de Stil Goju-Ryu, domnul Octavian Bogza, oficiali din cadrul DSTMB şi MTS, oficiali din cadrul ONG-urilor de profil şi reprezentanţi mass-media.

Asociaţia Alături de Tineri (https://www.facebook.com/aalaturidetineri) se implica în tot mai multe proiecte care presupun activităţi sportive în rândul tinerilor cu scopul de a aduce un aport în educaţia sportivă, atât de importantă pentru sănătatea fiecăruia.

Programul competiţiei este următorul:

09:00 – 13:00 (sub 10 ani)
- Traseu şi makiwara feminin şi masculin: 5 ani; 6 ani; 7 ani; 8 ani; 9 ani;
- Kata individual feminin şi masculin, începători şi vansati: -8 ani; 8-9 ani;
- Kata echipe mixt: 6-9 ani;
- Kumite individual feminin şi masculin, începători şi avansaţi: 8-9 ani.

13:00 – 14:00 Festivitatea de deschidere

14.00 – până la sfârşitul competiţiei (peste 10 ani);
- Kumite individual feminin şi masculin, seniori, open;
- Kata individual feminin şi masculin, începători şi avansaţi: 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-17 ani;
- Kata echipe mixt: 10-13 ani; 14-17 ani;
- Kumite individual feminin şi masculin, începători şi avansaţi: 10-11 ani; 12-13 ani; 14-15 ani; 16-17 ani;
- Kumite echipe feminin şi masculin: toate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici