Curăţenie generală în Sectorul 4 al Capitalei în a doua zi a anului 2021

  • Angajaţii companiei de salubrizare din Sectorul 4 al Capitalei fac curăţenie generală în a doua zi a anului 2021.
  • Ei strâng mizeria care s-a adunat în timpul sărbătorilor în parcuri şi pe străzi.
1369 afișări
Imaginea articolului Curăţenie generală în Sectorul 4 al Capitalei în a doua zi a anului 2021

Curăţenie generală în Sectorul 4 al Capitalei în a doua zi a anului 2021

Angajaţii companiei de salubrizare din Sectorul 4 al Capitalei strâng gunoaiele din zonele publice. Campania a demarat sâmbătă şi se desfăşoară în special pe străzi şi în parcuri.

„Din nou, la treabă! Au trecut sărbătorile de Crăciun, la fel şi Revelionul, de Sfântul Vasile ne-am distrat, aşa că încet, încet, trebuie să reintrăm din nou în ritm. Chiar dacă este sâmbătă, colegii de la salubrizare au ieşit la curăţenie atât pe străzi, cât şi în parcuri”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Campania va continua şi zilele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici