Cursă Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni la motor. Relu Fenechiu, printre pasagerii avionului

O aeronavă Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti şi care avea 25 de pasageri la bord s-a întors, joi dimineaţă, pe aeroportul ieşean la scurt timp de la decolare, după ce piloţii au sesizat o defecţiune la unul dintre motoare.

926 afișări
Imaginea articolului Cursă Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni la motor. Relu Fenechiu, printre pasagerii avionului

Cursă Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti, întoarsă din drum din cauza unei defecţiuni la motor (Imagine: Petrica Tanase/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Sebastian Tătaru, cursa Tarom pe ruta Iaşi - Bucureşti a decolat fără probleme la ora 9.30, iar după 15 minute, piloţii au sesizat apariţia unei defecţiuni, hotărând să se întoarcă pe Aeroportul din Iaşi.

Aeronava avea la bord 25 de pasageri, aceştia urmând să fie transportaţi la Bucureşti cu un alt avion.

"În prezent se verifică starea tehnică a avionului.", a spus Sebastian Tătaru.

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, primarul liberal al municipiului Paşcani, Grigore Crăciunescu, şi consilierul local Cătălin Turliuc se aflau în aeronava Tarom care s-a întors pe Aeroportul din Iaşi din cauza unei defecţiuni, ei mergând în Capitală pentru a participa la mitingul organizat de USL.

"Am decolat, am mers cam şapte minute, apoi ne-am întors la Iaşi. Eram pe scaun lângă domnul Fenechiu (n.r. - liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu), chiar în dreptul motorului care s-a oprit. Nu a fost panică, personalul a fost amabil, iar piloţii merită felicitaţi. Lumea a fost liniştită", a declarat primarul Grigore Crăciunescu.

În prezent, cei trei se află pe aeroportul ieşean şi aşteaptă ca o altă aeronavă să-i preia şi să-i transporte la Bucureşti.

În avion se mai afla şi omul de afaceri vasluian Adrian Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici