Curse amânate de pe Aeroportul din Iaşi din cauza întârzierilor în livrarea aeronavelor Blue Air

Cinci zboruri au fost amânate şi unul şi-a redus frecvenţa la un zbor pe săptămână de pe Aeroportul din Iaşi din cauza întârzierilor la livrarea aeronavelor, care vor afecta operaţiunile până pe 15 iulie, anunţă Blue Air.

1338 afișări
Imaginea articolului Curse amânate de pe Aeroportul din Iaşi din cauza întârzierilor în livrarea aeronavelor Blue Air

Curse amânate de pe Aeroportul din Iaşi din cauza întârzierilor în livrarea aeronavelor Blue Air

Blue Air anunţă, miercuri, ajustarea temporară a capacităţii bazei sale din Iaşi, din cauza unei întârzieri in livrarea aeronavelor care va afecta operaţiunile până pe 15 iulie 2022.

Astfel, compania va amâna lansarea unor zboruri selectate de la baza sa din Iaşi până pe 15 iulie 2022.

„Toţi clienţii afectaţi vor fi anunţaţi din timp, astfel încât să îşi poată adapta planurile de călătorie în mod eficient şi cu minimum de inconveniente. Blue Air se află în proces de reînnoire completă a flotei, după ce a recepţionat deja 5 noi aeronave Boeing 737-8 MAX în flota sa. Din cauza întârzierii livrării aeronavelor programate pentru 2022, Blue Air este nevoita să efectueze o ajustare temporară a capacităţii bazei sale din Iaşi, amânând poziţionarea celei de-a doua aeronave în Iaşi până pe 15 iulie 2022”, anunţă Blue Air.

Vor fi afectate zborurile Iaşi - Paris (operaţiuni amânate până la 18 iulie 2022), Iaşi - Dusseldorf (operaţiuni amânate până la 19 iulie 2022), Iaşi – Mykonos (frecvenţă redusă la 1 / săptămână) şi Iaşi – Munchen, Roma Fiumicino, Torino (operatiuni amânate până la 20 septembrie 2022).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici