Curse anulate la Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Trei curse aeriene care ar fi trebuit să decoleze şi să aterizeze, miercuri dimineaţă, pe Aeroportul Sibiu fost anulate din cauza ceţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

89 afișări
Imaginea articolului Curse anulate la Aeroportul Sibiu din cauza ceţii

Trei curse au fost anulate la Aeroportul Sibiu din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, este vorba despre o cursă Tarom, pe relaţia Sibiu - Otopeni, care ar fi trebuit să plece la ora 06.05, despre o aeronavă Blue Air care ar fi trebuit să aterizeze de la Madrid şi despre un avion Carpatair care ar fi trebuit să plece la Timişoara.

"Mai avem o cursă Tarom pe relaţia Bucureşti - Sibiu - Otopeni care va fi operată cu întârziere. Cursa ar fi trebuit să ajungă la Sibiu la ora 09.35, dar va ajunge în jurul orei 10.00", a declarat corespondentului MEDIAFAX Iuliana Opriţă, purtător de cuvânt al Aeroportului Sibiu.

Potrivit sursei citate, mai sunt programate curse de pe Aeroportul Sibiu în jurul amiezii, iar companiile aeriene vor decide din timp dacă vor fi sau nu operate, în funcţie de evoluţia vremii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici