Cursurile au fost suspendate în 373 şcoli din 29 de judeţe

Cursurile au fost suspendate, vineri, la nivel naţional, în 373 de unităţi de învăţământ din 29 de judeţe din cauza condiţiilor meteorologie nefavorabile, informează Ministerul Educaţiei.

636 afișări
Imaginea articolului Cursurile au fost suspendate în 373 şcoli din 29 de judeţe

Cursurile au fost suspendate în 373 şcoli din 29 de judeţe (Imagine: Cristi Movila/Mediafax Foto)

Potrivit raportărilor inspectoratelor şcolare judeţene de la ora 10.00, în 13 judeţe activitatea unităţilor de învăţământ nu este afectată de temperaturile scăzute.

În schimb, în 29 de judeţe activitatea unităţilor de învăţământ a fost suspendată. Dintre acestea, 18 judeţe înregistrează maximum 10 unităţi de învăţământ în care nu se susţin cursuri, în timp ce în restul de 11 sunt mai mult de zece unităţi în care nu se ţin cursuri. Printre acestea se află judeţele Buzău cu 84 de unităţi de învăţământ, Alba - 51, Botoşani - 47 , Suceava - 30 şi Constanţa - 26 de unităţi de învăţământ.

La nivel naţional, în 373 de unităţi de învăţământ cursurile au fost suspendate vineri.

O nouă situaţie actualizată a unităţilor de învăţământ va fi anunţată duminică, potrivit Ministerului Educaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici