Cursurile unui liceu din Câmpina au fost suspendate după ce o elevă este suspectă de coronavirus

  • Cursurile de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, sunt suspendate, vineri.
  • Decizia a fost luată după ce o elevă de 19 ani a fost dusă la spital cu suspiciune de coronavirus.
  • Măsura a fost luată pentru a se putea face o dezinfecţie generală.
2035 afișări
Imaginea articolului Cursurile unui liceu din Câmpina au fost suspendate după ce o elevă este suspectă de coronavirus

Cursurile unui liceu din Câmpina au fost suspendate după ce o elevă este suspectă de coronavirus

Directorul adjunct al Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, Gheorghe Lamba, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Inspectoratul Şcolar Prahova a primit o adresă de la DSP Pahova.

„Azi ( vineri n.r.) cursurile sunt suspendate să facem dezinfecţie. Există o suspiciune de coronavirus. E o fată de la noi din şcoală care a fost în Italia. S-a întors pe 25 februarie, a plecat cu un fel de gripă şi s-a întors cu aceleaşi simptome. A venit acasă, s-a adresat medicului de familie care i-a spus că e o răceală şi poate merge la şcoală, aşa am înţeles eu”, a declarat Lamba.

Potrivit acestuia, marţi, fata a fost la şcoală. Miercuri însă, la un triaj făcut de DSP, ea a fost trimisă acasă iar joi a sunat la 112.

Eleva este clasa a IX-a.

În Liceul Tehnologic Energetic învaţă peste 700 de copii.

“Aşteptăm rezultatul analizelor acum”, a mai spus Lamba.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
liceu,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici