Cursurile vor fi reluate joi în şcolile din Timiş, cu excepţia unei unităţi

Cursurile vor fi reluate joi în şcolile din Timiş, cu excepţia unei singure unităţi, unde acoperişul a fost distrus complet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

120 afișări
Imaginea articolului Cursurile vor fi reluate joi în şcolile din Timiş, cu excepţia unei unităţi

Cursurile vor fi reluate joi în şcolile din Timiş, cu excepţia unei unităţi

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul Şcolar Timiş, cursurile vor fi suspendate miercuri în 13 unităţi de învăţământ, care nu au apă curentă şi energie electrică.

Este vorba despre şase şcoli din Timişoara - Liceul de Arte Plastice, Colegiul Economic, Liceul Coandă, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul Obradovici şi Liceul Vlad Ţepeş, precum şi de şapte şcoli şi grădiniţe din localităţile timişene Bethausen, Giera, Liebling, Iohanisfeld, Peciu Nou, Remetea Mare, Şag.

La Liceul de Arte Plastice din Timişoara, cursurile vor fi suspendate toată săptămâna.

"Avem o estimare că pentru ziua de miercuri nu vom avea activităţi în 13 unităţi de învăţământ. De joi, cursurile vor fi reluate. Rămâne o singură unitate de învăţământ de pe Timişoara închisă toată săptămâna şi este vorba despre Liceul de Arte Plastice", a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Aura Danielescu.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, acoperişul Liceului de Arte Plastice a fost distrus complet în timpul furtunii de duminică.

Inspectoratul Şcolar Timiş mai transmite că, marţi, 21 de şcoli şi grădiniţe nu aveau apă potabilă, iar alte 15 nu au energie electrică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici