Curtea şi hala de revizii a RAR Mureş, inundate după ce un canal de evacuare a apei s-a blocat

Curtea şi hala de revizii a Registrului Auto Român (RAR) Mureş au fost inundate, vineri, după ce un canal de evacuare a apei s-a blocat, pe fondul ploilor masive, care au antrenat aluviuni, pompierii fiind chemaţi să intervină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

125 afișări
Imaginea articolului Curtea şi hala de revizii a RAR Mureş, inundate după ce un canal de evacuare a apei s-a blocat

Curtea şi hala de revizii a RAR Mureş, inundate după ce un canal de evacuare a apei s-a blocat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, căpitan Cristian Virag, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că un canal de evacuare a apei s-a colmatat, iar apa provenită din precipitaţii a ajuns în curtea şi în hala RAR Mureş.

”Clădirea RAR se află lângă un deal. Canalul de evacuare a apei s-a colmatat, iar apa şi-a deviat cursul către clădirea lor, în loc să se scurgă în canal, iar apoi în canalizare”, a declarat Virag.

Reprezentanţii RAR au apelat la pompieri întrucât hala de revizii a fost inundată şi nu mai puteau să-şi desfăşoare activitatea.

În curtea RAR se aflau programate pentru revizie trei autoturisme.

Pentru scoaterea apei şi deblocarea canalului au intervenit zece pompieri cu două autospeciale şi o motopompă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici