Cutremur cu magnitudine 3,8, în judeţul Vrancea, urmat de alte două seisme

Trei cutremure s-au produs în noaptea de luni spre marţi în zona seismică Vrancea. Primul, fiind şi cel cu cea mai mare magnitudine dintre ele, a avut loc la puţin tip după miezul nopţii, fiind urmat spre dimineaţă de alte două seisme.

2212 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudine 3,8, în judeţul Vrancea, urmat de alte două seisme

Cutremur de 4 grade pe scara Richter în judeţul Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs în noaptea de luni spre marţi, la ora 00:15, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 125.5 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Oraşele cele mai apropiate de epicentru seismului sunt Nehoiu (12km), Covasna (45km), Întorsura Buzăului (45km), Mizil (47km), Vălenii de Munte (50km).

Un al doilea cutremur a avut loc la ora 04.52, în judeţul Vrancea, şi a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adâncimea de 22 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Râmnicu Sărat (11 kilometri), Odobeşti (28 kilometri), Focşani (28 de kilometri), Buzău (40 de kilometrim) şi Panciu (43 de kilometri).

La ora 05.45, încă un cutremur s-a produs în judeţul Vrancea. Acesta din urmă a avut magnitudinea 2,2 pe scara Richter, fiind înregistrat la adâncimea de 30 de kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici