Cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter, produs în judeţul Prahova

Un cutremur cu magnitudine 3,3 pe scara Richter s-a produs, sâmbătă seară, în judeţul Prahova, la o adâncime de 130 de kilometri.

2301 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter, produs în judeţul Prahova

Cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter, produs în judeţul Prahova

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare, Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs la ora 20.39 în zona seismică Vrancea, judeţul Prahova.

Seismul cu magnitudinea 3.3 pe scara Richter s-a produs la adâncimea de 130 kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea oraşelor Vălenii de Munte (19km), Slănic (20km), Nehoiu (26km), Întorsura Buzăului (31km) şi Plopeni (35km).

Ultimul cutremur înregistrat în judeţul Prahova a fost în 8 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici