Cutremur cu magnitudinea de 2,7 pe Richter în judeţul Vrancea. Un alt seism s-a produs în Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 2,7 pe scara Richter a avut loc, joi dimineaţa, în judeţul Vrancea, seismul fiind înregistrat la ora 4.05, anunţă Institutul Naţional de Fizica Pământului (INFP). Un alt seism, cu magnitudine 2,4 pe scara Richter, s-a produs în judeţul Buzău.

313 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 2,7 pe Richter în judeţul Vrancea. Un alt seism s-a produs în Buzău

Cutremur cu magnitudinea de 2,7 pe Richter în judeţul Vrancea. Un alt seism s-a produs în Buzău

Seismul din Vrancea s-a produs la o adâncime 108 kilometri şi a avut magnitudinea de 2,7 pe scara Richter. Acesta a fost înregistrat la ora 4.05.

Un alt cutremur s-a produs în cursul nopţii trecute în judeţul Buzău, având o magnitudine de 2,4 pe scara Richter, la o adâncime de 125 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în ultimele luni, cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter, s-a produs în 25 aprilie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici