Cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter în Marea Neagră

Un seism cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter s-a produs, duminică seară, în Marea Neagră, cutremurul înregistrându-se la o adâncime de şapte kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

2117 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter în Marea Neagră

Cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter în Marea Neagră

Seismul a avut loc la ora locală 20.01.

Tot duminică, a fost înregistrat un cutremur în Botoşani, având o magnitudine de 2 pe scara Richter, la o adâncime de doi kilometri, seismul producându-se la ora 07.26, conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cel mai puternic cutremur din ultimele zile a avut loc pe 6 mai, în judeţul Buzău, având o magnitudine de 4 pe scara Richter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici