Cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs joi, la ora 14.32, în zona Vrancea, la o adâncime de 150 de kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

1039 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în Vrancea

Cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în Vrancea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Ultimul cutremur înregistrat în România s-a produs la 12 aprilie, tot în zona Vrancea, la o adâncime de 134 de kilometri, având o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter.

Anul acesta, în România s-au produs patru cutremure cu magnitudine între 4 şi 4,4 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici