Cutremur în judeţul Buzău cu magnitudinea 3,7 pe scarea Richter

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) anunţă că, sâmbătă, s-a înregistrat un cutremur cu mangnitudinea 3,7 pe scara Richter în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

920 afișări
Imaginea articolului Cutremur în judeţul Buzău cu magnitudinea 3,7 pe scarea Richter

Cutremur în judeţul Buzău cu magnitudinea 3,7 pe scarea Richter

Seismul a fost înregistratr la ora 9.31, la o adâncime de 127 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur din ultima perioadă a fost înregistrat pe 24 septembrie în Vrancea şi a avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter, după ce iniţial fusese estimată la 6 şi apoi la 5,6. Seismul a fost resimţit atunci în Capitală, dar şi în multe oraşe din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici