Cutremur în Marea Neagră. În ultima săptămână, au avut loc cinci seisme în România

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richter a fost înregistrat, duminică dimineaţă, în Marea Neagră, la o adâncime de 30 de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

780 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Marea Neagră. În ultima săptămână, au avut loc cinci seisme în România

Cutremur în Marea Neagră. Este al şaselea seism înregistrat în ultima săptămână în România

Duminică dimineaţă, la ora 05:38, ora României, s-a produs un seism în Marea Neagră cu magnitudinea 3.2 pe scara Richter, la adâncimea de 30 kilometri.

În ultima săptămână, au avut loc cinci cutremure în România, dintre care patru în judeţul Buzău şi unul în judeţul Vrancea.

Cel mai puternic a avut o magnitudine de 4,1 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Buzău, miercuri, 22 mai, la ora 22:41, la o adâncime de 145 de kilometri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici