Vara aceasta, românii sunt cu gândul la vacanţă. Care sunt costurile relaxării la munte, la mare sau în străinătate

  • Cu 350 de lei, îţi faci un weekend cu prietenele la Poiana Braşov sau Predeal
  • Pentru 3 zile pe litoralul românesc, all inclusive, cu familia, vei plăti 3000 de lei
  • Acum e momentul să vizitezi insula iubirii, Santorini. Preţurile sunt mai mici ca oricând şi nici nu este aglomera
1731 afișări

Mai ai 2 luni şi jumătate de vară şi vrei cu siguranţă să pleci în vacanţă. Iată trei variante din care poţi alege. Dacă alegi muntele, te costa 350 de lei pentru trei nopţi, într-un hotel de 4* din Poiana Braşov sau Predeal. Relaxează-te în natură, mergi în drumeţii, povesteşte seara la un foc de tabără sau mergi la echitaţie. Două ore costă 50 de lei.

Familia este mereu pe primul loc. Poţi petrece un weekend extins cu ei, pe litoralul românesc. De exemplu, în Venus, la un hotel de 4*, pentru all inclusive vei plăti aproape 3000 lei. Dacă ajungi prin Constanţa, Andrei Damian, instructor kite, te aşteaptă la spot-ul lui pentru activităţi interesante. 250 de lei pentru o oră de kitesurfing sau 50 de lei să practici stand up paddle.

Ultima variantă este pentru tine şi partenerul sau partenera ta. Uite unde îţi recomandă specialiştii să mergi într-un concediu de 7 zile.

„Le recomandăm să călătorească în această perioadă pentru că vor descoperi insule care nu sunt atât de sufocate de turişti, cum este insula Santorini”, spune Maria Goicea, de la Cocktail Holidays.

„Un pachet pentru Santorini, insula iubirii, pentru 2 persoane, un loc în cameră dublă costă 519 euro, cu toate taxele incluse. Avion, cazarea la hotel de 4* cu micul dejun inclus, transport aeroport hotel aeroport, asistenţă medicală şi asistenţă turistuică la faţa locului”, adaugă Ana Goicea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici