Dacia este pe primul loc la vânzări în Spania

  • Dacia Sandero a fost în primele 11 luni din 2020 modelul cu cele mai bune rezultate la nivel european
  • Sandero a înregistrat cel mai bun rezultat în Spania
  • Modelul Sandero s-a mai clasat pe locul 7 în Franţa cu aproape 53.400 de unităţi
352 afișări
Imaginea articolului  Dacia este pe primul loc la vânzări în Spania

Dacia este pe primul loc la vânzări în Spania

Dacia nu se vinde foarte bine doar în România, ci este pe primul loc şi în topul vânzărilor din Spania. Maşina românească se regăseşte şi printre cele mai comercializate autoturisme din Italia, Franţa sau Bulgaria. Vânzările Dacia acoperă 3,7% din cota de piaţă din Franţă, unde a fost singurul automobil din top 10, produs în afara ţării.

”În 2020 maşinile produse în România precum Dacia Sandero sau Ford Puma s-au aflat în topul vânzărilor la nivel European .  Europenii au căutat maşini ieftine, maşini simple, maşini care să le satisfacă nevoile lor de mobilitate. Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model în Spania în 2020, a depăşit chiar un model autohton, a depăşit modelul Seat Leon. În Italia s-a clasat pe locul al 10-lea, de asemenea în top 5 a intrat în Franţa iar în ţări precum Republica Moldova sau Bulgaria Dacia esta la fel ca şi în România, marca numărul 1”, a spus Bogdan Alecu, jurnalist ZF.

Rezultatele realizate de Sandero vin în contextul în care la final de 2020 a fost lansată cea de-a treia generaţie. Pe de altă parte, modelul Sandero vândut în Europa de Vest este cel produs în Maroc, la Tanger, nu în România.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici