Dâmboviţa: Fetiţă care a căzut în râul Ialomiţa în timp ce se juca pe mal, căutată de autorităţi

O fetiţă în vârstă de şapte ani care a căzut, luni după-amiază, în râul Ialomiţa, în timp ce se juca împreună cu alţi copii pe malul apei, în oraşul Pucioasa, este căutată de echipe de pompieri, poliţişti şi jandarmi.

172 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Fetiţă care a căzut în râul Ialomiţa în timp ce se juca pe mal, căutată de autorităţi

Dâmboviţa: Fetiţă care a căzut în râul Ialomiţa în timp ce se juca pe mal, căutată de autorităţi

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, pentru căutarea unei fetiţe în vârstă de şapte ani care a căzut în apele râului Ialomiţa, în zona Pucioasa Sat din oraşul Pucioasa.

Conform poliţiştilor, care au fost anunţaţi şi ei despre acest caz, fetiţa se juca împreună cu alţi doi copii în apropierea albiei râului, iar la un moment dat a alunecat pe pământul umed, a căzut în apă şi a dispărut.

Pompieri, poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru căutarea fetiţei, până la ora transmiterii acestei ştiri ea nefiind găsită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici