Dâmboviţa: Un copil de 11 ani s-a spânzurat după ce părinţii săi au divorţat

Un copil în vârstă de 11 ani din satul dâmboviţean Pătroaia Vale s-a spânzurat, duminică, de o grindă a casei, primele cercetări ale anchetatorilor arătând că băiatul ar fi recurs la acest gest din cauză că părinţii săi divorţaseră, iar el rămăsese în grija tatălui.

1545 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un copil de 11 ani s-a spânzurat după ce părinţii săi au divorţat

Dâmboviţa: Un copil de 11 ani s-a spânzurat după ce părinţii săi au divorţat (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Rudele băiatului le-au declarat poliţiştilor că în ultima perioadă copilul era supărat, nu comunica şi probabil că suferise o depresie, în urma divorţului părinţilor.

"Copilul de 11 ani s-a spânzurat cu un cordon, iar motivul pare a fi faptul că mama sa divorţase şi se recăsătorise cu un alt bărbat. Băiatul le-a spus rudelor şi vecinilor că simte lipsa mamei şi că nu mai poate trăi fără ea, chiar dacă tatăl, Marin Mihalache, angajat la Piteşti, la Serviciul Domeniului Public, avea grijă de copii, respectiv de băiat şi de sora acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care copilul s-a sinucis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici