Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat, joi dimineaţă, la DNA, unde a fost citat în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj în legătură cu berea Redds produsă de Ursus, cât şi pentru a studia materialul de urmărire penală privind cauzele în care este cercetat de mai mult timp.

77 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA legat de noul dosar, dar şi de acuzaţiile vechi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Dan Diaconescu a fost citat, joi dimineaţă, în două dosare, cel privind şantajarea primarului din Zărand, Ion Moţ şi a omului de afaceri Petre Paul Ţârdea şi, respectiv, cel privind un presupus şantaj în legătură cu berea Redd produsă de Ursus.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că patronul postului OTV, Dan diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, şi ale două persoane, au fost citate, joi, la DNA, pentru a le fi aduse la cunoştinţă învinuirile într-un nou dosar deschis pe numele realizatorului.

Avocatul postului OTV, Cătălin Daniel Fenechiu, a confirmat pentru MEDIAFAX, informaţia precizând că la DNA, au fost citaţi Dan Diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, directorul postului OTV, Diana Voiculescu şi Doru Andrei Costin Iuga.

Procurorii DNA, poliţia şi Jandarmeria au descins, marţi dimineaţă, la sediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde au căutat probe cu privire la o nouă acuzaţie de şantaj adusă lui Dan Diaconescu şi altor persoane în legătură cu o anchetă jurnalistică privind berea Redds produsă de Ursus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici