Dan Mihalache anunţă că a atacat în contencios administrativ decizia ANI în cazul său

Secretarul general adjunct al PNL Dan Mihalache a anunţat că a contestat în contencios administrativ decizia ANI privind incompatibilitatea sa în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, spunând că atunci când va câştiga îl va acţiona în judecată pe Horia Georgescu, cerând daune materiale.

320 afișări
Imaginea articolului Dan Mihalache anunţă că a atacat în contencios administrativ decizia ANI în cazul său

Dan Mihalache (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Deocamdată, am contestat în contencios administrativ decizia ANI. În momentul în care voi câştiga, voi acţiona împotriva lui Horia Georgescu (şeful ANI - n.r.) cerându-i inclusiv despăgubiri materiale", a precizat Dan Mihalache duminică, într-o conferinţă de presă.

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat, în 9 noiembrie, că a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către Sorin Dan Mihalache, secretar general adjunct al Guvernului la acea dată.

Dan Mihalache a declarat atunci că îl va da în judecată pe şeful ANI, Horia Georgescu, referindu-se la acesta cu formula "această jigodie frustrată".

Ulterior, Mihalache a fost demis de către premierul Victor Ponta din funcţia de la SGG, motivul invocat fiind declaraţiile făcute în acea perioadă de acesta la adresa SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici