Dan Tătaru, numit secretar de stat în MApN, post pe care l-a deţinut şi în Guvernul PDL-PSD

Social-democratul Dan Tătaru a preluat, miercuri, funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, înlocuindu-l pe Mihail Vasile Ozunu (PDL), el ocupând acest post şi în Guvernul PDL-PSD, în anul 2009.

946 afișări

Conform unui comunicat al MApN remis agenţiei MEDIAFAX, Dan Tătaru a preluat miercuri, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul ministerului.

"Sunt onorat şi bucuros să revin într-un colectiv valoros care mi-a adus multe satisfacţii profesionale. Am reuşit să creăm, în anul 2009, Direcţia pentru calitatea vieţii personalului, o structură utilă care şi-a dovedit viabilitatea, în aceste vremuri de criză, în rezolvarea multor probleme sociale ale personalului armatei. Vom continua proiectele ce se derulează în acest departament şi vom susţine în comisiile de specialitate din Parlament iniţiativele legislative care vizează sectorul de apărare naţională", a declarat secretarul de stat Dan Tătaru în cadrul ceremoniei de învestire, potrivit comunicatului.

Dan Tătaru este licenţiat în management economic al Universităţii "George Bacovia", absolvent al Cursului pentru ambasadori şi generali din cadrul Colegiului NATO de la Roma şi al Colegiului Naţional de Apărare din Bucureşti. El a mai ocupat acelaşi post de secretar de stat în MApN în perioada ianuarie-octombrie 2009.

Predecesorul său, generalul Mihai Vasile Ozunu, a condus Colegiul Naţional de Apărare, iar în toamna anului 2008 a candidat din partea PDL, în Bucureşti, la alegerile parlamentare. El a ocupat funcţia de secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului începând cu 10 februarie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici