Dana Gîrbovan, validată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Cluj

  • Judecătoarea Dana Gîrbovan a fost validată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Cluj, în urma concursului câştigat de aceasta.
  • Gîrbovan va prelua funcţia din 5 ianuarie.
1008 afișări
Imaginea articolului Dana Gîrbovan, validată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Cluj

Dana Gîrbovan, validată în funcţia de preşedinte al Curţii de Apel Cluj

CSM a validat rezultatele concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020. Aceştia îşi vor prelua funcţiile din 5 ianuarie 2021.

La Curtea de Aperl Cluj, concursul a fost câştigat de judecătoarea Dana Gîrbovan, care a obţinut la concurs media finală 9,90.

Dana Gîrbovan este judecător la Curtea de Apel Cluj de 12 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici