Daniel Dragomir anunţă că are un nou dosar la DNA pe care-l consideră fabricat

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, scrie pe Facebook că a fost audiat la DNA într-un nou dosar disjuns din cel în care a fost trimis în judecată. Fostul angajat al Serviciului acuză că în spatele dosarului se află Dumitru Dumbravă, fost secretar general al SRI, trecut recent în rezervă.

1477 afișări
Imaginea articolului Daniel Dragomir anunţă că are un nou dosar la DNA pe care-l consideră fabricat

Daniel Dragomir anunţă că are nou dosar la DNA

"Tocmai am plecat de la DNA. Dumbrava i-a dat ordin procurorului militar Mihai Gheorghe sa-mi mai faca un dosar. Nu mai conteaza ca Mihai Gheorghe asta are doua dosare deschise la Parchetul general dupa plangerile mele. Nu mai conteaza ca eu in 2015 nu mai eram militar de doi ani. Aici la Sectia militara a ramas ultima pila a lui Dumbrava. Disjuns din dosarul din 2015 au mai gasit ei un uz de fals sa ma faca suspect. Pentru “falsul” asta din capul lor eu sunt deja trimis in judecata in dosarul vietii. Noaptea mintii", a scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

"Securistii astia nu sunt doar incompetenti.😂 sunt si foarte foarte prosti. Statul paralel e si idiot.

Later edit. Au prins ei coruptie acum la “falsul” meu. Cat am stat pe aici sa-i vad pe micuti, va spun ca astia se bat de musca, niciunul nu face nimic, plimba dosare si fumeaza pe holuri. Sa le mai dam 1000 de posturi zic. Micutii nici nu stiu ce ii asteapta😄.
Daca asta era marea “amenintare” a lui Dumbrava....
Mitica relaxeaza-te, tot la puscarie ajungi",a mai scris Dragomir.

Recent, Daniel Dragomir şi Dumitru Dumbravă au avut un schimb de replici în mediul online.

"Dumbravă: Frate! mai uşor cu pianul pe scări ca te penibilizezi.Iti dau un sfat cu bună credinţă.

Dragomir: Amenintarile voastre de mafioti nu mai tin “frate” Mitica. Veti raspunde pentru faptele voastre. Amnistia nu se va aplica celor ce si-au arestat abuziv proprii concetateni. Asa ca… ghinion. La puscarie tu nu rezisti nici 2 zile…. Dar lasa ca o sa ajute Florin

Dumbravă: Era un sfat prietenesc. Vad ca nu ai nevoie. Ignora-l!Sper sa reuşeşti!

Dragomir: pastreaza-ti sfaturile prietenesti si juridice pentru gardieni.

Dumbravă: Vad ca nu prea îţi iese… . Sa ignori sfaturile bune. Mult succes! Eşti pe cont propriu. Nu prea mai pariază nimeni pe cai morţi zilele astea.

Dragomir: Cred ca mai bine te concentrezi pe dosarele tale. sunt cam multe. Analizele tale de doi bani ma lasa rece. Accept insa ca ai un tupeu fantastic sa scoti capul in lume. Trage putin aer curat in piept. Si pregateste bagajul.

Dumbravă: Da! Superficial cum ştiam. Speram sa fi depăşit faza asta.Imi amintesc de Divertis în anii lor buni – ‘tu te complaci în penibilitate“ . Mi-e clar ca nu ai citit cu atenţie ce am scris….ori nu te mai poţi concentra.

Dragomir: Mai Mitica, tu mai tii minte cand mergeam noi doi la judecatori de la Inalta Curte noaptea acasa sa luam mandate de siguranta nationala? Concentreaza-te “prietene”. Hai, pas cu pas…"

Dumitru Dumbravă este cel care a declarat că instanţele de judecată sunt "câmp tactic" pentru SRI, şi că "în prezent ne menţinem interesul/atenţia până la soluţionarea definitivă a fiecărei cauze". In data de 28 august 2018, preşedintele Klaus Iohannis a semnat trecerea în rezervă a acestuia.

Daniel Dragomir a lucrat în Serviciul Român de Informaţii până în 2013. Era apropiat al lui Florian Coldea. Despre Dragomir se ştie că a fost unul dintre cei trimişi de Serviciul de Informaţii în Irak, la criza jurnaliştilor răpiţi din 2005 şi a coordonat mai mulţi ani parteneriatele cu CIA, dar şi Mossad.

Daniel Dragomir a fost condamnat în decembrie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii. Soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici