Daniel Dragomir: Coldea şi Dumbravă s-au implicat să fiu condamnat la 2 ani cu executare

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir îi acuză pe fostul număr doi din SRI Florian Coldea şi pe Dumitru Dumbravă, cel care a vorbit despre "câmpul tactic" din justiţie, că s-au implicat direct pentru a fi condamnat la închisoare. Un nou termen în dosarul său se judecă pe 13 februarie.

1941 afișări
Imaginea articolului Daniel Dragomir: Coldea şi Dumbravă s-au implicat să fiu condamnat la 2 ani cu executare

Daniel Dragomir: Coldea şi Dumbravă s-au implicat să fiu condamnat la 2 ani cu executare

"Incepand din luna aprilie 2019, Coldea Florian, Dumbrava Dumitru si alte persoane identificate s-au implicat intr-o maniera ilegala si neconstitutionala intr-un dosar al Curtii de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie de condamnare. Toate aceste activitati ilegale au fost probate si documentate. Implicarea a constat in activitati operative de contactare si influentare a unor magistrati, in mod direct si utilizand intermediari ai structurilor de securitate nationala", scris Daniel Dragomir, pe Facebook.

“<<Ordinul>> era ca astazi sa fiu condamnat la 2 ani cu executare, impotriva tuturor probelor, evidentelor, achitarilor din fond. Dar asa era “ordinul”, sa ne judecam pe repede inainte de la orele 10.45 si pe la orele 17-18 sa vina militia sa ma ia de acasa cu Dusterul negru ca sa intre statul paralel si in prime time pe televiziuni. Ghinion!
Amanare pe 13 februarie.
Cine a crezut ca dorm s-a inselat amarnic", precizează Dragomir.

Vineri dimineaţă, la Curtea de Apel Bucureşti s-a judecat, în apel, dosarul în care fostul ofiţer SRI a fost acuzat de fals în înscrisuri.

În primă instanţă, Daniel Dragomir a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

Soţia sa, Marinela Zoica Dragomir, a fost condamnată tot la un an de închisoare cu suspendare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici